Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная Украины
| Обновлено 23 июня 2011, 09:28
3669
1

Женская сборная Украины начала подготовку к ЧЕ-2011

Первым международным турниром, где сыграют девушки, будет IX «Кубок Бориса Ельцина»

| Обновлено 23 июня 2011, 09:28
3669
1
Женская сборная Украины начала подготовку к ЧЕ-2011

Розпочались навчально-тренувальні збори національної жіночої збірної команди України з волейболу до фінальної частини Чемпіонату Європи 2011, який відбудеться в Сербії та Італії на прикінці вересня – початку жовтня. Першим же міжнародним турніром, який відіграють наші дівчата буде IX-ий міжнародний турнір «Кубок першого президента Росії Бориса Єльцина», який пройде з 02 по 07 липня 2011 року в м. Єкатеринбург (Росія).

Головний тренер національної команди викликав на перший збір таких гравців: Захожа Марина («Джінестра» м. Одеса), Молодцова Інна, Довгополюк Анна («Континіум-Волинь-Університет-ОДЮСШ» м. Луцьк), Чернецька Наталка та Кодола Надія («Галичанка-Динамо-ТНЕУ» м. Тернопіль), Комісарова Ірина, Дегтярьова Марина, Лісієнкова Ганна, Бурбелюк Ганна,Деніна Інна, Лідяєва Світлана, Сич Олена, Літвіновська Тетяна («Сєвєродончанка» м. Сєвєродонецьк), Озбек Дар’я та Оболонська Світлана («Хімік» м. Южне) та Марченко Марина. Напревеликий жаль відмовилась від участі в НТЗ та у самій збірні Оболонська Світлана.

За словами Володимира Бузаєва: «Підготовка та самі збори проходять в нормальному робочому режимі. Всі дівчата працюють з чудовим настроєм та бажанням. Особливо стараються молоді гравці збірної, що не може не радувати. Отже, будемо працювати…».

 Користуючись нагодою Федерація волейболу України та гравці національної жіночої збірної команди України з волейболу вітаю з одруженням Молодцову Інну, гравця національної збірної. Нехай пахучим цвітом стелиться дорога, нехай відходять вдалеч горе і біда. Нехай же буде щастя і міцне здоров'я, радість і повага на многії літа. Щастя вам, довголіття, вірного кохання. Живіть у злагоді, мирі, любові, продовжуйте і звеличуйте свій рід на землі у доньках і синах.

www.fvu.in.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
moskva-alushta
Чемпионат Европы прошёл, Мировая лига прошла и ни слова. Зато главная новость, что Крымсода вышла из отпуска(((