Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная Украины
| Обновлено 22 сентября 2017, 11:10
5331
35

П'ять причин, які допоможуть українкам перемогти збірну Росії

Стартовий поєдинок збірні України та Росії розпочнуть сьогодні о 14:30 за київським часом

| Обновлено 22 сентября 2017, 11:10
5331
35
П'ять причин, які допоможуть українкам перемогти збірну Росії
fvu.in.ua
На жіночому чемпіонаті Європи-2017 з волейболу команда України проведе свій стартовий поєдинок із чинними чемпіонками - росіянками.
 
Українську команду у цьому двобої усі однозначно важають аутсайдером, але ми відшукали як мінімум п'ть причин, що допоможуть підопічним Гарія Єгіазарова створити на старті чемпіонату Європи сенсацію.
 
Недооцінка суперника
 
Коли завідомо ти знаєш, що сильніший за суперника, важко налаштувати себе на максимальну самовіддачу. Росія впевненна у своїй перемозі, букмекери переконані, що українським волейболісткам, навіть, зачепитися за партію - уже проблема. Українську команду усі списали з рахунків, а тим більше у матчі проти чинного чемпіона Європи. Історія знає безліч прикладів, коли надмірна самовпевненність приводила до краху. Побажаємо нашій команді наказати суперника за самовпевненність.   
 
Стартовий мандраж
 
На одному диханні пройти увес турнірний шлях вдається не кожному. Тренери на пік форми мають підвести команду на ключові поєдинки. Зрозуміло, що Росію готують на головні матчі ближче до 1-го жовтня. А от для української команди ключові зустрічі на турнірі саме з Росією, Болгарією та Туреччиною. 
 
Досвід Євроліги
 
Десять матчів, які збірна України провела у розіграші нинішньої Євроліги, це не лише величезний досвід, а й віра у власні сили. Завдяки перемозі у Євролізі українська команда, хто б що там не говорив, здобула серйозний авторитет і у європейському рейтингу найбільше піднялася у рейтингу. Якщо раніше ми "побоювалися" таких суперників як Франція або та ж Іспанія, то у Євролізі ми ці команди подолали "на ура". Росія - іншого рівня опонент, але до перемог ми звикли! 
 
Слабкість Росії у її силі
 
Міць волейбольної збірної Росії завжди була у її антропометричних даних. Високі на зріст гравці, завжди виділялися своєю потужною атакою і надійною грою на блоці. Але високорослі апріорі мають бути з проблемами на прийомі і в захисті. Тож головною нашою зброєю має стати подача і агресивна атака. 
 
Лідери росіянок не в кращій формі
 
Про те, що з командою Росії можна боротися, показав останній виступ підопічних Володимира Кузюткіна (на чемпіонаті Європи наставником збірної Росії буде Костянтин Ушаков) на Всесвітньому Кубку чемпіонів, який завершився 10-го вересня у Японії. Росіянки перемогли тільки команди господарок та Кореї і поступилися збірним Китаю, США та Бразилії. Команду Росії зараз важко віднести до світових грандів, тому, чому ми маємо боятися таку збірну?! Лідери росіянок українка Наталія Гончарова та Тетяна Кошелєва на момент участі у цьому турнірі не набрали оптимальні кондиції. Є віра, що не набрали форму Гончарова і Кошелєва до старту чемпіонату Європи.
 
Можна було б назбирати ще з десяток чинників, чому від команди України можна очікувати успішного старту на чемпіонаті Європи-2017. Але головне не чекати слабких дій від суперника, набагато важливіше вірити у власні сили.

Стартовий поєдинок збірні України та Росії розпочнуть о 14:30 за київським часом. Трансляція матчу на телеканалі Хsport.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Перес дал Лунину важный совет после игры с Ман Сити по поводу его будущего
Футбол | 19 апреля 2024, 19:52 3
Перес дал Лунину важный совет после игры с Ман Сити по поводу его будущего

Украинцу в ближайшее время нужно определиться с будущим

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 19
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Комментарии 35
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
petrovski77
Дякую, розвеселили! Чекаю статтю "П'ять причин, які допоможуть львівським "Карпатам" виграти Лігу Чемпіонів. Якщо серйозно - професійного підходу тут 10%, все інше - пафос і дитячі фантазії. Стаття явно не для спортивного сайту.
Станислав Матусевич
Молодцы девчата, не ожидал. Действительно хорошо играли, настрой сумасшедший. Главное теперь - сохранить его на следующие матчи.
Iskender-Highlander
Как бы этого не хотелось, на данный момент это абсолютная утопия.
dimaprog
эх...чуток не хватило(
deN_92
2-2. Достойний бій.
Serhiy (Миколаїв)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
dimaprog
Все не так плохо. 1-1 пока что
Lawyer
Вірити у своїх спортсменів треба завжди (звичайно, якщо спортсмени ці є достойними віри і підтримки), але віра і передматчевий аналіз/передматчеві аргументи на спортивному не повинні будуватися виключно на вірі в своїх. Федерація волейболу як автор цієї писанини викликає тільки посмішку.
Александр Шевченко
Удачи нашим девченкам. Дайте бой этим цапкам! Слава Украине!
VITASS
да уж. девченки умнички
Andriy Kulyk
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Bomaxi
І хто писав, що це утопія? була гра двох рівних команд. в якій ми програли, но попереду дуже важливий матч з Болгарією(учасник ЧС). Чекаємо там перемогу.
mukolay28
Дівчатка своєю грою можуть бути задоволені...
alekos59
ты, сразу видно, разбираешься в термине "карлик". но знатоки говорят, что размер не главное. сочувствую, но советую не падать духом ! можно и дорастить в конце концов.
Андрій Оліярник
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Serhiy (Миколаїв)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
m24748
Молодцы девушки! Хотя и не удалось выиграть, но дали настоящий бой, игра была на равных. Наши ВСЕ молодцы, особо хочется отметить Настю Чернуху, Аню Степанюк, Саню Перетятько. Но, ещё раз подчёркиваю, что все-все отдали свои силы и умение в матче, ведь играли против чемпионок Европы.
Захватывающий матч от первой минуты до последней! Спасибо, сборная!
takvan123
Украинки не умеют подавать,россиянки принимать,если из них сделать одну сборную,то они ничего не будут уметь)))Вообще для меня не стало сюрпризом,равная игра,я видел матчи россиянок до этого,это катастрофа,им нужно пол состава менять,они не могут принять простейшие подачи,не могут отдать нормальную передачу,шансов выиграть ЧЕ,нету,а вот украинки завтра решат свою судьбу,им нужно обязательно выиграть у болгарок,с турецкими волейболистками шансов будет мало.
pytlak90
Гончарова порішала!(((уродженка України!)
Oleg Oleksandrovich
На цей час 0-1 по партіях